Logo Onder de Eiken wit
Met stevige stap of trap over oude paden door het bos, langs de bosrand en over de essen naar het Drentse dorp Dwingeloo.....
0521-593272
[email protected]
Drift 20a, 7991AB Dwingeloo
 

Ons Menu

Steak Tartaar
12.00

Steak Tartaar met eierdooier, tabascomayonaise, toast en garnituur.

Carpaccio
11.00

Carpaccio van gerookte entrecote met knoflookmayonaise en een kaascrouton.

Zalm
11.00

Koud gerookte zalm uit ons rookhok met gefrituurde kappertjes en citroen/tijm dressing.

Geitenkaas
11.00

Lauwwarme geitenkaas met spek omwikkeld gegrilde appel en peer.

Caesar salade
11.00

Caesar Salade van boerenkool en gerookte gans.

Zwezerik
12.00

Zwezerik met hete bliksem en mosterdsaus.

Knolselderij
10.00

Geroosterde knolselderij, zoetzure tomaat, groene pesto en hazelnoten.

Veloute
7.50

Soep van wildgevogelte.

"Prachtige ambiance, aandacht voor de gasten, sfeervol en karakteristieke locatie. Goede kaart. Aanrader!"

"Vanavond gedineerd hier. Eten was prima. De bediening was geweldig. Informatie prima. Aanpassen van menus geweldig. Inspelen op opmerkingen( extra koekje, grapjes) echt leuk! Hier gaan we vaker komen."

"Heerenkamer: Leuke stijl. Authentiek. Fijne bediening. Maaltijden zeer hoge kwaliteit!"

Hoofgerechten

Ossenhaas
25.00

Gebakken biologische ossenhaas met een botersaus.

Wild
23.00

Aangeboden door jagers uit de omgeving. Vraag naar wat wij vandaag voor wild serveren!

Lam
22.00

Een wisselend gerecht van biologische lammeren.

Verse vis
21.00

Vis van de week.

Gnocchi
19.00

(Vegetarisch) Gnocchi van zoete aardappel met paddenstoelen en saus van belegen schapenkaas.

Eend
21.00

Gekonfijte eendenbout met compote van sinaasappel, abrikoos en appel.

Hachee
21.00

Hachee met eendenlever en Madeira, gegratineerd met aardappelpuree.

Ratatouille
19.00

(Vegan) Ratatouille van pompoen, biet en aubergine en oesterzwam in tempura.

Forel
21

Hele gebakken forel á la forestiére.

Geniet van de heerlijke smaken en leef

Feestelijke afsluiting

Cheese Cake
9.50

Cheese Cake van chocola met chutney van sinaasappel en mandarijn.

Ijs
9.50

Parfait van noten en caramel, honeycomb en koffiemascarpone.

Stoofpeer
9.50

(Vegan) Warme stoofpeer met siroop van rode wijn, steranijs, kaneel, vanille en lavendel ijs.

Crumble
9.50

Crumble van appel en rozijn met gember en tijm parfait.

Kaas
10.00

Combinatie van biologische harde kazen en een klein glaasje port.

Koffie
6.00

Koffie met huisgemaakt chocolaatjes en slagroom.